توپک تن ماهی؛ یک غذای ساده و فوری با تن ماهی

به گزارش موسیقی با امیر، توپک تن ماهی یک فست فود بسیار خوشمزه است که با تن ماهی تهیه می گردد. برای تهیه این فست فود خوشمزه کافی است سیب زمینی را بجوشانید و پوره کنید. سپس با سبزی، تن ماهی و ادویه های مختلف آن را مخلوط کنید و به شکل توپک در آورید. توپک ها را بعد از غلتاندن در تخم مرغ و آرد سوخاری در روغن داغ سرخ کنید. در این شماره از در به آموزش طرز تهیه توپک تن ماهی می پردازیم و نکات مهم در تهیه آن را با شما در میان خواهیم گذاشت.

توپک تن ماهی؛ یک غذای ساده و فوری با تن ماهی

مواد لازم برای تهیه توپک با تن ماهی

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
سیب زمینی2 عدد
کنسرو تن ماهی1 عدد
تخم مرغ1 عدد
پودر سوخاری1 لیوان دسته دار فرانسوی
سیر1 حبه
سبزی معطر (گشنیز و شنبلیله)2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، آویشنبه میزان کافی
روغنبه میزان کافی
انواع سس دلخواهبرای سرو غذا

مدت زمان آماده سازی و استراحت مواد اولیه: 1 ساعت و 30 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت توپک تن ماهی: 20 دقیقه

مراحل طرز تهیه توپک تن ماهی به روش فست فودی

توپک تن ماهی یک غذای خوشمزه با تن ماهی، خواص غذاهای دریایی را دارد. این غذا می تواند هرکسی، به ویژه بچه ها را ترغیب کنید.

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه توپک تن ماهی، یک قوطی تن ماهی را برداشته و در یک قابلمه پر از آب قرار دهید. قابلمه را روی حرارت بگذارید، حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تن ماهی برای 20 دقیقه روی حرارت بجوشد (روش جوشاندن انواع کنسرو).

دو عدد سیب زمینی را با آب به صورت کاملا تمیز بشوئید تا گل و لای روی سطح آن از بین برود. سپس سیب زمینی را با میزان مناسبیآب روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا کاملا بپزد.

سبزی معطر را که می تواند شامل گشنیز و شنبلیله باشد پاک کنید. سبزی را در محلول آب و نمک بخیسانید و سپس چند دور با آب سرد آبکشی نمائید. سبزی ها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافه از آن خارج گردد. سبزی معطر را بعد از آنکه کمی خشک شدند با چاقو به صورت ساطوری ریز خرد کنید.

شما می توانید برای تهیه انواع تن ماهی به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: سیب زمینی را رنده کنید

بعد از آنکه سیب زمینی روی حرارت کاملا پخته شد، آن را از قابلمه بیرون بیاورید و زیر شیر آب بگیرید تا کمی خنک گردد. بعد از خنک شدن پوست آن را جدا کنید. سیب زمینی های پوست کنده شده را با رنده به صورت ریز رنده کنید. بعلاوه می توانید از طریق یک گوشتکوب آن را له کنید و به شکل پوره در آورید.

مرحله سوم: تن ماهی را اضافه کنید

برای تهیه یک توپک تن ماهی خوشمزه، بعد از جوشاندن تن ماهی روغن آن را باید دور بریزید. سپس قسمت گوشتی تن ماهی را به سیب زمینی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم: سبزی معطر، سیر و ادویه را اضافه کنید

یک حبه سیر را پوست بگیرید و بشوئید. سیر را از طریق رنده مخصوص یا با سیر له کن به شکل پوره در آورید و به ترکیب توپک تن ماهی اضافه کنید. سبزی را که از قبل شسته و خرد نموده اید، به همراه نمک، فلفل سیاه و آویشن نیز اضافه کنید. همه مواد را با یکدیگر ورز دهید تا هم به خوبی مخلوط شوند و هم به یک ترکیب یکدست برسید.

شما می توانید برای تهیه نمک، فلفل سیاه و آویشن به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: توپک تن ماهی را آماده کنید

در ادامه طرز تهیه توپک تن ماهی، یک کاسه بردارید و یک عدد تخم مرغ را در آن بشکنید. تخم مرغ را با فتشق یا همزن دستی بهم بزنید تا از حالت لختگی خارج گردد. در یک کاسه دیگر میزان لازم از پودر سوخاری بریزید.

به میزان یک گردو از مواد توپک بردارید و با دست آن را کاملا گرد کنید. توپک را یک دور در تخم مرغ بچرخانید. سپس آن را در آرد سوخاری بغلتانید. این مرحله را دو بار تکرار کنید تا لایه سوخاری کاملا ضخیم گردد. همه توپک ها را به همین ترتیب درست کنید.

شما می توانید برای تهیه تخم مرغ و آرد سوخاری صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله ششم: توپک تن ماهی را استراحت دهید

توپک های تن ماهی را در یک ظرف مناسب بچینید. سپس روی ظرف را سلفون بکشید و ظرف حاوی توپک را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار به حفظ انسجام توپک تن ماهی یاری می نماید.

مرحله هفتم: توپک را سرخ کنید

بعد از گذشت یک ساعت توپک تن ماهی را از یخچال بیرون بیاورید. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. داخل قابلمه روغن بریزید. ترجیحا قابلمه یا تابه ای انتخاب کنید که سایز کوچک با عمق زیاد داشته باشد تا توپک ها در روغن غوطه ور شوند. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبرکنید تا روغن کاملا داغ گردد. سپس توپک ها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا از همه سمت کاملا سرخ گردد. توپک های تن ماهی سرخ شده را از روغن بیرون بیاورید و روی یک دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب گردد.

شما می توانید برای تهیه روغن به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله نهایی: توپک با تن ماهی را سرو کنید

به همین سادگی توپک تن ماهی شما آماده است. آن را در یک ظرف مناسب بچیند. این توپک خوشمزه را مطابق با ذائقه خود با با انواع سس می توانید سرو کنید.

شما می توانید برای تهیه انواع سس به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه توپک مرغ پنیری

نکات مهم در طرز تهیه توپک تن ماهی لذیذ و خوشمزه

  • سبزی معطر می تواند شامل گشنیز و شنبلیله یا هر نوع سبزی معطر دیگر مانند جعفری، مرزه، نعنا و … گردد.
  • سبزی معطر را هم به صورت تازه و هم به صورت خشک در طرز تهیه توپک تن ماهی می توانید بهره ببرید.
  • اضافه کردن کمی پیازچه تازه می تواند عطر و طعم بهتری به توپک تن ماهی بدهد.
  • صبر کنید سیب زمینی سرد گردد و بعد آن را رنده کنید.
  • توپک را پیش از سرخ کردن حتما در یخچال استراحت دهید. این کار باعث می گردد تا توپک ها منسجم گردد و هنگام سرخ شدن وا نرود.
  • اگر فرصت کافی برای استراحت توپک تن ماهی در یخچال ندارید، آن را برای نیم ساعت در فریزر قرار دهید.
  • این غذا را با سس کچاپ، سس خردل، سس مایونز و هر سسی که با ذائقه شما منطبق است می توانید مصرف کنید.
  • بنا به ذائقه و سلیقه خود می توانید از ادویه های دیگر مانند پودر پیاز، پودر پاپریکا و … نیز در تهیه توپک با تن ماهی بهره ببرید.
  • تن ماهی را حتما پیش از استفاده بجوشانید تا باکتری مضر آن از بین برود.
  • برای آنکه توپک ها به صورت یکدست سرخ شوند باید حتما در روغن غوطه ور باشند. پس حتما از یک ظرف عمیق و میزان زیادی روغن بهره ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه توپک سیب زمینی با گوشت چرخ نموده

فوت و فن های خوشمزه شدن توپک تن ماهی در خانه

طرز تهیه توپک تن ماهی با برنج به چه صورت است؟

در بعضی از دستور پخت ها، میزانی برنج را نیز به مواد توپک اضافه می نمایند. در این روش پخت، به یک لیوان دسته دار فرانسوی برنج پخته احتیاج دارید. برنج را کاملا بپزید تا نرم گردد. سپس با سیب زمینی آن را میکس کنید. بقیه مراحل را مطابق با دستورالعمل بالا انجام دهید.

آیا توپک تن ماهی سوخاری را می توان در سرخ کن بدون روغن درست کرد؟

تهیه توپک سوخاری در هواپز به سالم تر پخته شدن آن یاری می نماید. در این روش کافی است مطابق با دستورالعمل های بالا توپک را آماده کنید. سبد هواپز را به روغن آغشته کنید و توپک های تن ماهی را روی آن بچینید. دمای ایرفرایر را روی 180 درجه تنظیم کنید و حدود بیست دقیقه به آن فرصت دهید تا توپک ها آماده شوند. در این مدت توپک های سوخاری تن ماهی را بچرخانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد و سرخ گردد.

چرا توپک های سوخاری در حین سرخ شدن وا می روند؟

  • اگر مواد را به خوبی ورز ندهید تا جایی که یکدست شوند، حین سرخ شدن ممکن است که وا بروند.
  • اگر نسبت ترکیب مواد متعادل نباشد نیز ممکن است باعث وا رفتن توپک های تن ماهی شوند.
  • مواد توپکی که به خوبی در یخچال استراحت نکند؛ ممکن است باعث وا رفتن آن در حین سرخ شدن گردد.

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

منبع: افق کوروش

به "توپک تن ماهی؛ یک غذای ساده و فوری با تن ماهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توپک تن ماهی؛ یک غذای ساده و فوری با تن ماهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید