فارفاله با قارچ و اسفناج

به گزارش موسیقی با امیر، فارفاله در واقع همان پاستای پاپیونی است که در ایران بیشتر برای سالاد ماکارونی از آن استفاده می گردد.

فارفاله با قارچ و اسفناج
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

  • 170 گرم فارفاله
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز میانه، خرد شده
  • یک پیمانه قارچ خرد شده
  • دو حبه سیر رنده شده
  • 4 پیمانه اسفناج تازه
  • یک قاشق چایخوری آویشن تازه
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

1- فارفاله (پاستا پاپیونی) را داخل آب و نمک جوشیده بریزید و پس از نرم شدن، آبکش کنید.

2- سپس، در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. پیاز، قارچ و سیر را اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا قارچ ها کاملا طلایی شوند. اسفناج، آویشن و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا اسفناج آب بیندازد. در این مرحله، پاستا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی آنها پنیر بپاشید و گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 219
  • چربی: 5 گرم
  • کلسترول: 2 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 14 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • سدیم: 86 میلی گرم
  • کلسیم: 71 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "فارفاله با قارچ و اسفناج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فارفاله با قارچ و اسفناج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید