فارفاله با قارچ و اسفناج
به گزارش موسیقی با امیر، فارفاله در واقع همان پاستای پاپیونی است که در ایران بیشتر برای سالاد ماکارونی از آن استفاده می گردد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 10 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم
- 170 گرم فارفاله
- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز میانه، خرد شده
- یک پیمانه قارچ خرد شده
- دو حبه سیر رنده شده
- 4 پیمانه اسفناج تازه
- یک قاشق چایخوری آویشن تازه
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
1- فارفاله (پاستا پاپیونی) را داخل آب و نمک جوشیده بریزید و پس از نرم شدن، آبکش کنید.
2- سپس، در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. پیاز، قارچ و سیر را اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا قارچ ها کاملا طلایی شوند. اسفناج، آویشن و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا اسفناج آب بیندازد. در این مرحله، پاستا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی آنها پنیر بپاشید و گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 219
- چربی: 5 گرم
- کلسترول: 2 میلی گرم
- کربوهیدرات: 14 گرم
- فیبر: 4 گرم
- سدیم: 86 میلی گرم
- کلسیم: 71 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم
تاریخ انتشار: 17 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: amirmp3.chaparblog.ir
شناسه مطلب: 28059
به "فارفاله با قارچ و اسفناج" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "فارفاله با قارچ و اسفناج"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید