طرز تهیه دلمه کلم
به گزارش موسیقی با امیر، دلمه کلم از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و پرطرفدار و از گزینه های بی چون و چرای سرو در مهمانی ها و مجالس است.
دلمه کلم برگ یکی از انواع دلمه های پر هوادار و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر اینکه می تواند به عنوان یک غذای کامل سرو گردد، به عنوان یک پیش غذای مجلسی نیز کاربرد ویژه ای دارد. طرز تهیه دلمه کلم برگ یا کلم شکم پر را همین جا در موسیقی با امیر بخوانید.
مواد لازم
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده 1 عدد عظیم
- سیر 3 حبه
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خرد شده 1 عدد
- سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری
- پودر آویشن 2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- برگ کلم 15 عدد
- گوشت چرخ نموده 200 گرم
- برنج یک چهارم فنجان
- پودر نان تست یک چهارم فنجان
- جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه دلمه کلم
- برای تهیه دلمه کلم یا کلم شکم پر به مقداری پودر نان احتیاج دارید. اگر پودر نان آماده ندارید، باید نان تست را در فر سوخاری کنید و وقتی که خوب خشک شد، در غذاساز ریخته و پودر کنید.
- در قابلمه ای که می خواهید کلم شکم پر را بار بگذارید، پیاز را با کمی روغن سرخ کنید. وقتی رنگ پیاز تغییر کرد نیمی از آن را برای گوشت کنار بگذارید و نیمه دیگر را با سیر، پودر آویشن، نمک و فلفل شکر قهوه ای و سرکه بالزامیک به مواد اضافه کنید. سپس رب گوجه و گوجه فرنگی خرد شده را هم با مواد سرخ کنید. در صورت لزوم کمی آب روی مواد بریزید و برای جوشیدن به آنها 10 دقیقه زمان دهید.
- وقتی پودر نان و سس غذا آماده شد، در یک قابلمه مناسب آب را به جوش بیاورید و برگ های کلم را در آن بریزید. بعد از حدود یک دقیقه جوشیدن، برگ ها کمی نرم می شوند. برگ های کلم را از آب بیرون بیاورید و بدون آنکه به هم بچسبند روی یک سینی عظیم پهن کنید.
- پیاز سرخ شده را در یک تابه بریزید و گوشت را با آن تفت دهید. نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس یک فنجان از سس را روی این مواد بریزید و باقی سس را کنار بگذارید. نصف فنجان آب دیگر به این ترکیب اضافه نموده و برنج و خرده نان را روی مواد بریزید و هم بزنید. سپس در قابلمه را برای پنج دقیقه ببندید تا برنج نیم پز گردد.
- یک ملاقه از سس باقی مانده را کف تابه مناسب پخت کلم شکم پر بریزید. حالا برگ های عظیم کلم را با چاقو به شکل مثلثی برش بزنید و در قسمت پهن برگ، دو قاشق از مواد آماده شده را پهن کنید. سپس کلم را لوله کنید و در ظرف پخت قرار دهید. رول های کلم را به همین شیوه آماده کنید و با ملاقه روی آن ها مقداری سس بریزید.
- حدود یک ساعت تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کلم های شکم پر خوب بپزند.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با پخت انواع دلمه دلمه شکم پر با گوشت و پنیر را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا
تاریخ انتشار: 17 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 17 آبان 1399
گردآورنده: amirmp3.chaparblog.ir
شناسه مطلب: 9776
به "طرز تهیه دلمه کلم" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دلمه کلم"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید