طرز تهیه کباب بره با سس مخصوص

به گزارش موسیقی با امیر، کباب بره با سس مخصوص نیازی به تعریف و تمجید ندارد. اما سس مخصوص! سسی که در کنار این غذا در نظر گرفتیم، ترکیب خیار، ماست، آبلیمو، سیر و کرفس است که برای سرو در کنار کباب فوق العاده است.

طرز تهیه کباب بره با سس مخصوص

مواد لازم برای تهیه کباب بره

  • ماست سون کم چرب خرید آنلاین یک فنجان
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • پوست لیمو ترش (رنده شده) یک قاشق چای خوری
  • آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری
  • رزماری خشک شده (خرد شده) یک قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه تازه نصف قاشق چای خوری
  • گوشت بره یک کیلوگرم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

  • ماست ایسلندی کاله خرید آنلاین دو فنجان
  • خیار (رنده شده) نصف فنجان
  • شوید تازه (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • کرفس (ریز خرد شده) یک چهارم فنجان

طرز تهیه کباب بره با سس مخصوص

مرحله اول

داخل یک کاسه ماست، روغن زیتون، پوست لیموی رنده شده، آبلیمو و رزماری و اندازهی نمک را با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم

گوشت بره را مانند شکل خرد نموده سپس به کاسه منتقل کنید. روی کاسه را سلفون بکشید و به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از 24 ساعت تکه های گوشت را به سیخ بکشید.

مرحله سوم

فر را روی دمای میانه رو به بالا تنظیم کنید. سیخ های کباب را به یاری قلمو به روغن زیتون آغشته کنید و آن ها را به مدت 7 تا 8 دقیقه داخل فر قرار دهید. (اگر فر را روی حرارت پایین تری تنظیم کردید، مدت زمان پخت را بالا ببرید.)

مرحله چهارم

داخل یک کاسه، ماست، کرفس، خیار، آبلیمو، سیر و شوید را با هم ترکیب کنید. اندازهی نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. به همین سادگی یک سس بسیار خوشمزه درست می کنید.

نکات طرز تهیه

  • به مدت 1 هفته این سس را می توانید داخل یخچال نگهداری کنید.
  • می توانید به جای شوید از اندازهی پیازچه داخل سس بهره ببرید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کباب بره با سس مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب بره با سس مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید