برنج شفته شده را چه کار کنیم؟

به گزارش موسیقی با امیر، اگر مهمان داشته باشید و زمان کافی نباشد حتما از این که برنج تان شفته شده نگران و کلافه خواهید شد.

برنج شفته شده را چه کار کنیم؟

شاید برای شما نیز پیش آمده که برنج تان شفته شده باشد. در این مواقع اگر زمان کافی داشته باشید می توانید یک پلو تازه درست کنید یا اینکه به جای برنج یک غذای دیگر که با برنج پخته شده باشد مانند سوپ، آش، شیربرنج ، کوکو یا کوفته برنجی و … درست کنید. در ادامه خواهیم گفت برنج شفته شده را چه کار کنیم. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

برنج شفته شده را چه کار کنیم

برنج را زیاد هم نزنید

خیلی از افراد وقتی برنج شان شفته می شود آغاز می نمایند به کفگیر زدن به برنج و اصلا نمی دانند که با این کار برنج بیشتر له می شود.

برنج را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید

برنج را سریع را درون آبکش ریخته و روی آن آب سرد بریزید. این کار لعاب اضافه برنج را بیرون می ریزد و ضمناً آب سرد سبب می شود برنج نرم تر از این نشود.

کف برنج شفته شده را ته دیگ بگذارید

اگر برنج شما شفته شده، حتما ته آن ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید. به این ترتیب، اگر کسی به خاطر نرم و خمیری شدن برنج کمتر برنج بخورد، می تواند کنار غذا از ته دیگ استفاده کند. ضمناً یک ته دیگ طلایی مجذوب کننده نظر مهمان ها را از نرم شدن برنج قدری پرت می نماید.

به برنج روغن اضافه کنید

برای سلامتی و رژیمی بودن برنج به آن روغن اضافه نکنید، ولی زمانی که برنج شفته می شود ضروری است حتما به برنج روغن داغ یا کره اضافه کنید چون روغن سبب می شود دانه های برنج از هم جدا و بهتر دیده شوند. این کار وقتی برنج نرم شده به بهتر شدن ظاهر برنج یاری بسیاری می نماید، بنابراین حتما این کار را انجام دهید.

به برنج شفته شده آب اضافه نکنید

بعضی از افراد وقتی پلو را آبکش می نمایند قدری آب به کناره آن اضافه می نمایند تا برنج بخار کند و دم بکشد. ولی این کار را وقتی برنجتان شفته شده اصلا انجام ندهید. چون الان باید همه سعی مان را بکنیم آب اضافه برنج خارج شود تا خمیرتر نشود.

در قابلمه را باز یا نیمه باز بگذارید

اگر عادت دارید برای دم کردن پلو در قابلمه را کیپ یا از دم کنی بهره ببرید. اگر برنج شفته شده این کار را انجام دهید و از دم کنی استفاده نکنید. در قابلمه را نیمه باز یا کاملا باز بگذارید. اگر در قابلمه بسته باشد، بخار آب به صورت قطره های آب به داخل پلو برمی شود و برنج نرم تر می شود. نگران پخته شدن برنج نباشید، چون همین حالا نیز برنج شما زیادی پخته شده!

برای بخار کردن آب اضافی برنج، شعله را بیشتر کنید

بیشتر کردن شعله سبب می شود آب اضافی برنج شفته شده تبخیر و قدری خشک تر شود. ولی مراقب باشید برنج را نسوزانید.

پس از آماده شدن برنج زیرش را خاموش کنید و بگذارید قدری سرد شود

البته ما نمی گوییم برنج را سرد و یخ سرو کنید، فقط چند لحظه بگذارید بخار برنج شفته شده خارج شود و قدری از حالت نرمی دربیاید. اگر به غذاهای برنجی علاقه دارید طرز تهیه و راز خوشمزه شدن چلو گوشت مجلسی + ویدیو را ببینید.

سعی کنید برنج را قالبی درآورید

همان گونه که می دانید برای داشتن برنج قالبی ضروری است قدری برنج نرم تر برداشته شود، پس می توانید به این بهانه که می خواستید برنج را در قالب های آماده (قالب های گرد، قلب، گل و…) سرو کنید گذاشته اید برنج قدری نرم تر شود.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ترفندهای بیشتر از آشپزی 10 اشتباه رایج در آشپزی که شاید ندانیم را بخوانید.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: پیام دلتا

به "برنج شفته شده را چه کار کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برنج شفته شده را چه کار کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید