طرز تهیه پتله پلو،غذایی سنتی و متعلق به روستای زبزگان از توابع دستجرد

به گزارش موسیقی با امیر، پتله پلو، غذایی سنتی و متعلق به روستای زبزگان از توابع دستجرد است. این غذای محلی بسیار لذیذ بوده و از هواداران بسیاری بین مردم روستا نشین استان قم، برخوردار است.

طرز تهیه پتله پلو،غذایی سنتی و متعلق به روستای زبزگان از توابع دستجرد

شاید بیشتر جوانان امروز این استان، حتی نام آن را هم نشنیده باشند، ولی اگر از سالمندان استان قم بپرسیم، قطعا با میل و رغبت و به طرز کاملا اشتها آوری از این غذای خوشمزه تعریف می نمایند. با ما همراه شوید.

دستور شماره یک

مواد مورد احتیاج:

برنج

رشته پلویی

گوشت چرخ نموده

پیاز داغ

نمک و پلته (گندم پوست کنده را پخته و خشک می کنیم)

طرز تهیه:

برنج و رشته را پخته آبکش نموده و همراه با پلته، گوشت چرخ نموده و پیاز مخلوط می کنیم سپس آن را گذاشته تا دم بکشد.

دستور شماره دو

مواد لازم:

بلغور نمک وزردچوبه

برنج

پیاز

گوشت

عدس

شوید

سیب زمینی نگینی شده

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خورد نموده و گوشت را قیمه ای نموده و با روغن تفت می دهیم.

سپس نمک و زردچوبه رابه آن اضافه می کنیم؛ و به مقدارکافی دران آب ریخته ومی گذاریم به چوشد. وزمانی که گوشت نیم پز شد، عدس را به آن اضافه نموده و زمانی که عدس نیم پزشد به ترتیب بلغور و برنج را به آن اضافه می کنیم.

زمانی که آب غذا تمام شد زمان دم کردن برنج شد سیب زمینی خورد شده و شوید رابه آن اضافه نموده و برنج را می گذاریم دم بکشد.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه پتله پلو،غذایی سنتی و متعلق به روستای زبزگان از توابع دستجرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پتله پلو،غذایی سنتی و متعلق به روستای زبزگان از توابع دستجرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید