تهیه نان باگت فرانسوی بدون شیر

به گزارش موسیقی با امیر، اگر دوست دارید یک نان با کیفیت و خوشمزه در خانه تهیه کنید پیشنهاد می گردد یک ترازو کوچک تهیه کنید تا مواد را به راحتی مقدار بگیرید.

تهیه نان باگت فرانسوی بدون شیر

نان ها انواع و اقسام مختلفی دارند که نان باگت فرانسوی یا نان هایدی فرانسوی یکی از محبوب ترین نان ها برای ما ایرانی ها است زیرا انواع و اقسام ساندویچ ها را می توانید با این نان تهیه کنید یا زمان سرو صبحانه به همراه یک مربای خوشمزه میل کنید. با مجله اینترنتی موسیقی با امیر همراه باشید.

عناوین مطلب

  • مواد لازم برای تهیه نان باگت فرانسوی
  • طرز تهیه نان باگت فرانسوی بدون شیر
    • مرحله اول
    • مرحله دوم
    • فوت و فن های دستور پخت نان باگت فرانسوی بدون شیر
    • بعلاوه بخوانید:

مواد لازم برای تهیه نان باگت فرانسوی

  • آرد 350 گرم معادل 3 پیمانه سرصاف
  • آب ولرم 190 تا 220 میلی لیتر معادل 1 و نیم پیمانه
  • نمک 6 گرم
  • مخمر 6 گرم
  • شکر 6 گرم

طرز تهیه نان باگت فرانسوی بدون شیر

این نان بافت بسیار نرم و پوکی دارد و شما می توانید بدون احتیاج به قالب باگت این نان را در خانه تهیه کنید. این نان را همراه ساندویچ مرغ مکزیکی خوشمزه با سبزیجات نوش جان کنید.

مرحله اول

مخمر، شکر و نمک را داخل آرد الک شده بریزید و هم بزنید و آب ولرم را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید. ده دقیقه خمیر را با دست ورز داده یا می توانید داخل استند میکسر بریزید و 5 دقیقه خمیر را ورز دهید. سپس خمیر را به شکل یک توپ در بیاورید و داخل کاسه چرب نموده قرار داده و رویش را بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند. در این دستور پخت از مخمر فوری استفاده شده است که مستقیم با مواد مخلوط می گردد، اگر در دسترس ندارید می توانید ابتدا خمیر مایه را عمل بیاورید و بعد به مواد اضافه کنید.

مرحله دوم

در ادامه باید خمیر حجم بگیرد. سپس سطح کار را کمی با روغن مایع چرب نموده و خمیر را روی سطح کار با دست پهن و مطابق تصویر رول کنید و داخل سینی فر که از قبل چرب و آردپاشی کردید قرار داده و روی خمیر را بپوشانید تا به مدت 1 ساعت استراحت کند و حجم بگیرد. سپس کمی آرد روی خمیر الک نموده بپاشید و با تیغ برشگر یا نوک چاقوی تیز، سه خط روی خمیر انداخته و سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 35 دقیقه بگذارید تا بپزد.

فوت و فن های دستور پخت نان باگت فرانسوی بدون شیر

  • می توانید رومالی از ترکیب آب و آرد روی خمیر بکشید تا خمیر قهوه ای تر گردد.
  • بهتر است یک کاسه آب داخل فر قرار دهید تا با ایجاد بخار نان نرمی در پایان داشته باشید.
  • برای پخت در فر برقی و توستر دما را باید 20 درجه کمتر تنظیم کنید.
  • به دلخواه می توانید کمی کنجد روی نان بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی تهیه پیتزا سیب زمینی بدون فر را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "تهیه نان باگت فرانسوی بدون شیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه نان باگت فرانسوی بدون شیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید