طرز تهیه سالاد الویه مجلسی همراه با عکس
به گزارش موسیقی با امیر، در بین غذاهای سردی که سریع هم آماده می شوند، الویه یکی از سالادهای پرطرفدار است. سالاد الویه که با نام سالاد روسی هم شناخته می گردد، نخستین بار در قرن 18 میلادی به وسیله لوسین اولیویه در رستورانی به نام هرمیتاژ در مسکو سرو شد. این سالاد نه تنها خیلی زود در روسیه محبوب شد بلکه جایگاهش را در سراسر جهان پیدا کرد. امروز می خواهیم یک غذای بین المللی که اتفاقا بسیار هم در ایران محبوب است را به شما آموزش بدهیم.
در بسیاری از مهمانی ها و مجالس سالاد الویه پای ثابت میز شام یا دورهمی است. بچه ها یکی از هواداران پر و پا قرص این سالاد خوشمزه هستند. برای بچه ها که عاشق خوردن ساندویچ هستند، ساندویچ سالاد الویه می تواند گزینه خوشمزه ای باشد. برای این که بدانید چطور یک سالاد الویه خوشمزه درست کنید، همراه ما باشید تا شما را مرحله به مرحله با روش تهیه سالاد الویه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد الویه مجلسی
- سیب زمینی (اندازه میانه) چهار عدد
- سینه مرغ 300 عدد
- پیاز میانه یک عدد
- نخود فرنگی پمینا 200 گرم
- هویج یک عدد
- خیارشور 300 عدد
- آب مرغ چهار قاشق غذاخوری
- سس خردل کاله خرید آنلاین یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به اندازه لازم
- تخم مرغ چهار عدد
- ماست سون کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
- سس مایونز کاله خرید آنلاین چهار قاشق غذاخوری
- ریحان به اندازه لازم
- نان تست یک بسته
طرز تهیه سالاد الویه مجلسی همراه با عکس مرحله به مرحله
مرحله اول
برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه و مجلسی ابتدا مواد اولیه آن را آماده کنید. برای آغاز خیارشور ها را نگینی و به صورت ریز خرد کنید. هویج را بپزید و ریز خرد کنید. مرغ را با کمی آب در قابلمه بریزید و پیاز، نمک و زردچوبه را نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا خوب پخته گردد. نخود فرنگی را نیز با اندازهی نمک و آب بپزید. پس از پخته شدن، آن ها را آبکش کنید. حالا نوبت به پختن سیب زمینی و تخم مرغ است؛ آن ها را در قابلمه ای جداگانه بپزید و بعد از خنک شدن روی تخته مخصوص آشپزی به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله دوم
پس از اینکه مرغ شما خوب پخته شد حرارت زیر آن را خاموش کنید و جازه دهید تا کمی سرد گردد. آب مرغ را دور نریزید؛ در تهیه سس سالاد الویه به آن احتیاج خواهید داشت. مرغ پخته شده را در اندازه ریز خرد کنید. سپس خیارشور را همراه نخودفرنگی و هویج به سیب زمینی و تخم مرغ اضافه کنید. حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
الویه درست مثل سالاد روسی بخش اصلی طعم و مزه اش را مدیون سس خوشمزه ای است که به آن می زنید. پس بد نیست سسی که مطابق ذائقه خودتان هست را تهیه کنید. برای تهیه سس سالاد الویه، چهار قاشق غذاخوری سس مایونز را با چهار قاشق غذاخوری آب مرغ مخلوط نموده و یک قاشق چای خوری آبلیمو به آن اضافه کنید. دقت کنید اندازه آب مرغ به اندازه ای باشد که سس خیلی غلیظ یا رقیق نگردد. شاید بهتر باشد قبل از اضافه کردن آب مرغ به این سس، آن را خوب بجوشانید تا غلیط گردد. در ادامه، یک قاشق غذاخوری سس خردل را به مواد اضافه نموده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
برای سرو الویه، آن را داخل یک ظرف مناسب بریزید و روی سالاد الویه را از طریق یک قاشق صاف کنید. بعد از آن، می توانید اندازهی از سس مایونز را روی سطح سالاد پخش کنید. برای تزیین روی سالاد الویه از اندازهی هویج خام، ذرت، گوجه فرنگی و خیارشور بهره ببرید. با تزیین سالاد، غذای شما آماده سرو کردن است.
مرحله پنجم
برای تهیه ساندویچ های کلاب با سالاد الویه دو عدد نان تست بردارید و روی تخته مخصوص آشپزخانه قرار دهید. دو قاشق غذاخوری از سالاد الویه رو روی یک عدد نان پخش کنید و چند عدد برگ ریحان روی آن قرار دهید. سپس تکه دیگر نان تست را روی سالاد بگذارید و خوب فشار دهید. نان تست را با استفاده از یک چاقو به صورت مثلثی برش دهید. با بقیه نان های تست نیز به همین ترتیب ساندویچ درست کنید. ساندویچ های کلاب الویه شما آماده است و می توانید آن را در کنار یک لیوان نیوشابه لاکیدو خنک نوش جان کنید.
چند نکته برای بهتر شدن سالاد الویه
- از رنده کردن مواد غذایی خام مثل خیارشور و هویج به شکل جدا خودداری کنید. این کار باعث آب انداختن سالاد الویه می گردد.
- برای این که سس الویه رژیمی تر باشد، می توانید از اندازهی ماست به جای سس مایونز بهره ببرید. البته بد نیست روش تهیه سس مایونز خانگی را هم یاد بگیرید تا خودتان آن را مطابق سلیقه تان درست کنید.
- خیارشور را قبل از استفاده بشویید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته گردد. این کار مانع از آب انداختن و بوی ترشیدگی سالاد می گردد.
- برای ماندگاری بیشتر، هر بار هنگام مصرف به اندازه دلخواه به سالاد سس خردل را اضافه کنید.