دمی یارما، غذای بی نظیر اردبیلی
به گزارش موسیقی با امیر، اردبیل آب وهوای کوهستانی دارد و در نیمی از ایام سال، هوای سرد و بارش باران و برف بر این منطقه حاکم است؛ از همین رو الگوی تغذیه ای منحصربه فردی متناسب با اقلیم منطقه شکل گرفته است.
https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/5K8RwJrMOq/h-360-800k.mp4
طرز تهیه دمی یارما
دمی یارما از جمله غذاهای سریع اردبیل است؛ زیرا بلغور خیلی سریع می پزد و از آنجا که از گوشت چرخ نموده و هویج و سیب زمینی خردشده در آن استفاده می گردد، مدت زمان تهیه و پخت این غذا بیشتر از یک ساعت نخواهد بود. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر:
- یک پیمانه بلغور گندم (یارما)
- دو عدد سیب زمینی کوچک
- دو عدد هویج کوچک
- دو عدد پیاز
- 100 گرم گوشت چرخ نموده
- یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 2.5 پیمانه آب
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی سوپ اسفناج مخصوص روزهای برفی + ویدیو را ببینید.
منبع: پیام دلتا
تاریخ انتشار: 11 دی 1401
آخرین بروزرسانی: 11 دی 1401
گردآورنده: amirmp3.chaparblog.ir
شناسه مطلب: 31469
به "دمی یارما، غذای بی نظیر اردبیلی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "دمی یارما، غذای بی نظیر اردبیلی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید