دمی یارما، غذای بی نظیر اردبیلی

به گزارش موسیقی با امیر، اردبیل آب وهوای کوهستانی دارد و در نیمی از ایام سال، هوای سرد و بارش باران و برف بر این منطقه حاکم است؛ از همین رو الگوی تغذیه ای منحصربه فردی متناسب با اقلیم منطقه شکل گرفته است.

دمی یارما، غذای بی نظیر اردبیلی

https://deltapayamvideo.arvanvod.ir/Ag5mQ7V9bL/5K8RwJrMOq/h-360-800k.mp4

طرز تهیه دمی یارما

دمی یارما از جمله غذاهای سریع اردبیل است؛ زیرا بلغور خیلی سریع می پزد و از آنجا که از گوشت چرخ نموده و هویج و سیب زمینی خردشده در آن استفاده می گردد، مدت زمان تهیه و پخت این غذا بیشتر از یک ساعت نخواهد بود. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر:

  • یک پیمانه بلغور گندم (یارما)
  • دو عدد سیب زمینی کوچک
  • دو عدد هویج کوچک
  • دو عدد پیاز
  • 100 گرم گوشت چرخ نموده
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2.5 پیمانه آب
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی سوپ اسفناج مخصوص روزهای برفی + ویدیو را ببینید.

منبع: پیام دلتا

به "دمی یارما، غذای بی نظیر اردبیلی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دمی یارما، غذای بی نظیر اردبیلی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید