گرانفروشی بعضی ایرلاین ها ادامه دارد، پروازهای داخلی به ایرلاین های خارجی واگذار می گردد؟

به گزارش موسیقی با امیر، روز گذشته مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی برای شرکت های هواپیمایی گرانفروش و متخلف خط و نشان کشید و به آنها هشدار داد در صورتیکه ایرلاین ها در موضوع بلیت همراهی نکنند، لغو مجوز خواهند شد.

گرانفروشی بعضی ایرلاین ها ادامه دارد، پروازهای داخلی به ایرلاین های خارجی واگذار می گردد؟

مهرداد بذرپاش با یادآوری موقوف الاجرا شدن رای دیوان عدالت درباره قیمت بلیت، اضافه کرد: بعضی شرکت های هوایی به موقوف الاجرا شدن حکم توجهی نکردند و برخلاف قوانین، قیمت بلیت های داخلی هواپیمایی را افزایش دادند که بر این اساس سازمان هواپیمایی کشوری بازرسی و نظارت خود را شروع کرد.

وی اضافه کرد: هم اکنون سوخت هواپیما با قیمت لیتری 600 تومان تومان به شرکت های هوایی عرضه می گردد که در مقایسه با قیمت 1500 تومانی بنزین سهمیه ای در بازار بسیار ناچیز است. اخیرا موضوع افزایش قیمت سوخت هواپیما در دولت مطرح شد که دولت به احترام نظر وزارت راه و شهرسازی و رفاه حال مردم این طرح را لغو کرد.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه شرکت های هواپیمایی باید مقررات را به طور کامل رعایت نمایند، گفت: عزم این وزارتخانه و خواسته ما از سازمان هواپیمایی کشوری، به حداقل رسیدن سوداگری ها و دلالی در بلیت هواپیماها است.

بذرپاش بعلاوه از موافقت 100 درصدی با انجام پروازهای داخلی به وسیله ایرلاین های خارجی اطلاع داد.

به گزارش تسنیم، درحالی کمتر از 24 از اظهارات وزیر راه و شهرسازی می گذرد که آنالیز بازار حمل ونقل هوایی مسافری نشان می دهد بعضی ایرلاین ها همچنان به گرانفروشی بلیت هواپیما ادامه می دهند. در این بین شرکت های مذکور از حربه پرواز بیزینس برای فروش بلیت بالاتر از نرخ های مصوب استفاده می نمایند.

البته گفتنی است که اواخر اردیبهشت ماه سال جاری حسن خوشخو معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری طی نامه ای به توضیح زیر به مدیران عامل شرکت های هواپیمایی، پرواز چارتری از مبدأ تهران به 6 شهر را ممنوع گفت؛

پیرو ابلاغیه مورخ 1401/4/7 در مورد ممنوعیت انجام پروازهای چارتری از مبدأ تهران به شهرهای مشهد، شیراز، اصفهان، اهواز، بندرعباس و تبریز مجدداً متذکر می گردد هرگونه فروش بلیط در مسیرهای یادشده در قالب پروازهای چارتری ممنوع است. لذا به منظور رعایت حقوق مسافرین از تاریخ این مکاتبه (1402/2/31) به مدت دو هفته فرصت داده می گردد نسبت به ابطال تمام قراردادهای موضوع یادشده و اطلاع رسانی به مسافران اقدام گردد. بدیهی است در صورت مشاهده ارائه هرگونه بلیط چارتری در مسیرهای یادشده، مجوز پروازی آن شرکت در مسیر مذکور به حالت تعلیق در خواهد آمد.

این در حالی است که به عنوان نمونه هواپیمایی چابهار بلیت پرواز تهران-مشهد را برای تاریخ 22 بهمن را با قیمت 4 میلیون و 66 هزار تومان به فروش می رساند که خلاف بخشنامه سازمان هواپیمایی کشوری است. قیمت مصوب این مسیر پروازی یک میلیون و 314 هزار و 800 تومان است.

هواپیمایی اروان بلیت پرواز تهران-شیراز را قیمت یک میلیون و 550 هزار تومان می فروشد. قیمت بلیت این مسیر پروازی برای هواپیمایی زاگرس یک میلیون و 552 هزار تومان است. قیمت مصوب این مسیر پروازی یک میلیون و 326 هزار و 100 تومان است.

در این بین بعضی شرکت های هواپیمایی از جمله آسمان بلیت پروازها را با قیمت مصوب به فروش می رسانند. این شرکت بلیت پرواز تهران-بندرعباس را قیمت یک میلیون و 696 هزار تومان می فروشد.

به گزارش تسنیم، به نظر می رسد اظهارات دیروز وزیر راه وشهرسازی به واسطه کم کاری مشهود سازمان هواپیمایی در برخورد با ایرلاین های متخلف بوده و احتمال حضور شرکت های خارجی در کشور برای انجام پروازهای داخلی نیز هشداری به شرکت های هواپیمایی است. آنچه مشخص است شرکت های هواپیمایی خصوصی یا باید به نرخ های مصوب سازمان هواپیمایی کشوری تمکین نمایند یا این که منتظر لغو مجوز، افزایش قیمت سوخت و حضور ایرلاین های خارجی به عنوان رقبای قدرتمند در پروازهای داخلی باشند.

منبع: گردشبان

به "گرانفروشی بعضی ایرلاین ها ادامه دارد، پروازهای داخلی به ایرلاین های خارجی واگذار می گردد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گرانفروشی بعضی ایرلاین ها ادامه دارد، پروازهای داخلی به ایرلاین های خارجی واگذار می گردد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید