8 جاده خطرناک ایران که رانندگی در آن ها دل شیر می خواهد
به گزارش موسیقی با امیر، آیا خود را یک راننده ماهر می دانید؟ آیا می توانید در جاده های کوهستانی پر پیچ و خم، جاده های ناهموار، یخ زده و بهمن خیز با خونسردی و حفظ آرامش رانندگی کنید؟
به گزارش راهنماتو، پس اگر آنقدر شجاع هستید که در عبور از اینگونه جاده ها هیچ ترسی به دل خود راه نمی دهید، کمربندهای خود را ببندید و با ما در این سفر مجازی همراه باشید تا شما را با خطرناک ترین جاده های ایران برای رانندگی آشنا کنیم:
1- جاده چالوس
جاده چالوس یا جاده 59 به همان میزان که دیدنی و هیجان انگیز است، لقب خطرناک ترین جاده ایران را نیز یدک می کشد. اگر راننده با احتیاطی نباشید، عبور از جاده های پرپیچ و خم و باریک چالوس احتمالا برای شما خطرناک خواهد بود.
این مسیر شلوغ و پررفت و آمد به ویژه در ایام تعطیل مسافران زیادی را به خود می بیند. به غیر از شرایط جاده، ریزش سنگ و بهمن یکی دیگر از خطراتی است که مسافران این جاده را تهدید می نماید.
2- جاده اهر- تبریز
جاده اهر- تبریز با بیش از نیم قرن قدمت، یکی از مهم ترین مسیرهای تردد استان آذربایجان شرقی به شمار میرود. این جاده مسیر رفت و آمد ساکنان و فعالان مالی و صنعتی بیش از 15 شهر شمال شرق آذربایجان شرقی محسوب می گردد، اماعدم تحمل چنین بار ترافیکی به وسیله این جاده و مسائل فنی و ساختاری جاده اهر- تبریز را به جاده ای مرگبار برای مسافران تبدیل نموده است، به طوری که به آن لقب جاده وحشت را داده اند.
3- جاده کیاسر- ساری
محور کیاسر تنها محور اصلی است که ساری را به سمنان متصل می نماید. این جاده طولانی ترین جاده جنگلی ایران است که منظره ها زیبای بسیاری دارد و در هر فصل رنگ و بوی خاصی از خود برجای می گذارد. این مسیر در عین زیبایی، اغلب به علت برف سنگین و شرایط جاده تصادفات و حوادث جبران ناپذیری به خود می بیند. از این رو به آن لقب جاده مرگ را داده اند.
4- جاده اسالم- خلخال
جاده اسالم به خلخال یک مسیر 70 کیلومتری است که از شهر اسالم در استان گیلان شروع و به شهر خلخال در جنوب استان اردبیل منتهی می گردد. وجود منظره ها طبیعی، آبشارها، برکه ها، مراتع، دشت ها و دریاچه ها در این مسیر آن را به یکی از زیباترین جاده های ایران تبدیل نموده است.
این جاده در عین زیبایی خطرناک نیز هست و متاسفانه خرابی و شکستگی آسفالت ها و چاله های بی شمار در این مسیر، تردد از آن را به دغدغه ای بزرگ برای مسافران و مردم بومی تبدیل نموده است.
5- جاده همدان- کرمانشاه (گردنه اسدآباد)
گردنه اسدآباد یکی از گردنه های معروف کوه الوند در استان همدان است که بین دو شهرستان همدان و کرمانشاه واقع شده است و ارتفاع آن به 2241 متر می رسد. ارتفاع زیاد و بارش باران و برف در این گردنه موجب سخت شدن رانندگی در آنجا به ویژه در شب شده است.
این جاده در گذشته یکی از پرترافیک ترین و حادثه خیزترین جاده های غرب کشور بود که پس از اجرای پروژه نصب نیوجرسی در محور گردنه اسدآباد آمار تصادفات منجر به مرگ در آن به صفر رسیده است.
6- جاده هراز
جاده هراز یکی از زیباترین جاده های ایران است که تقریبا 183 کیلومتر طول دارد. این جاده از جاده دماوند به فیروزکوه در شمال شرق تهران شروع شده و تا آمل ادامه پیدا می نماید. جاده هراز دومین جاده مشهور کشور بعد از جاده چالوس است که منطقه ها دیدنی بسیاری مانند جاجرود، رودهن، آبعلی، گزنک، پلور و امامزاده هاشم را پیش چشم مسافران می گذارد.
جاده هراز، پرپیچ و خم و باریک است و خطر ریزش سنگ نیز یکی دیگر از مواردی است که مسافران در حال عبور از این جاده را تهدید می نماید. همین موضوع باعث شده تا همه ساله شاهد خبرهایی در رابطه با تصادفات جاده ای در این محور باشیم.
7- جاده آستارا اردبیل (گردنه حیران)
گردنه حیران در میان جاده ارتباطی آستارا و اردبیل واقع شده است. در یک سوی این جاده جنگل و در سوی دیگر آن دره ای نسبتا عمیق قرار گرفته است. این جاده بسیار زیبا در فصل های پربارش، پوشیده از ابر و مه است و به پیچ های خطرناک و جاده لغزنده معروفیت دارد.
از این رو توصیه می گردد به ویژه در فصول پربارش نکات ایمنی را در حین رانندگی در این جاده رعایت کنید و بدون داشتن مهارت رانندگی، دل به این جاده زیبای خطرناک نزنید.
8- جاده سلفچگان - قم
محور سلفچگان- قم یکی دیگر از محورهایی است که در لیست خطرناک ترین جاده های ایران قرار گرفته است. وجود پیچ و خم ها، چاله ها و پستی و بلندی های کوچک در این مسیر آن را به مسیری ناامن برای رانندگی به ویژه در هنگام شب تبدیل نموده است.
منبع: فرارو