پوست هندوانه نسبت به میوه آن میزان آب و شکر کمتر و در عین حال از فیبر بالاتری برخوردار است. برای مصرف پوست هندوانه می توانید مربای پوست هندوانه و ترشی آن را تهیه نمایید.
ذائقه ما به گونه ای است که اگر یک غذا را زیاد بخوریم از آن زده می شویم تا مدتی اصلا به آن لب نمی زنیم. بهتر است حواسمان به تنوع غذایی هم باشد؛ اما مگر با ماکارانی و گوشت چرخ کرده چند نوع غذا می شود درست کرد؟ اگر همین مواد را به ایتالیایی ها بدهیم با اضافه...
دلمه کلم از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و پرطرفدار و از گزینه های بی چون و چرای سرو در مهمانی ها و مجالس است.
سالاد سزار این روزها جای خودش رو تو سفره های ما ایرانیا باز نموده و جز سالاد های محبوب و شناخته شده به حساب میاد. از اونجایی که در مواد اولیه سالاد سزار از مرغ و نون هست به نظر من علاوه بر پیش غذا میتونه یه وعده غذایی سبک و خوشمزه هم باشه. در این مطلب هم براتون...
برای تهیه شیره توت روش های خانگی، سنتی و صنعتی زیادی وجود دارد. اواخر فصل بهار با رسیدن توت های شیرین شیره گیری شروع می شود و بیشتر کسانی که از خواص بی نظیر دوشاب توت سفید اطلاع دارند اقدام به شیره دریافت از توت سفید می کنند. همانطور که می دانید توت ها ماندگاری...
شاید تصور همراهی دو طعم تند و شیرین به نظرتان خیلی جالب نباشد، اما طرز تهیه بال مرغ عسلی که این بار می خوانید، نظرتان را تغییر می دهد و شما حسابی هوادار آن می شوید. بال مرغ یکی از لذیذ ترین بخش ها در کباب مرغ است، می توان گفت آن را هر کاری هم که بکنید، باز...
در مطلب زیر می خواهیم طرز تهیه خمیر پیراشکی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
ویتنام کشوری در جنوب شرقی آسیا است که یکی از بیشترین رشدهای اقتصادی را در منطقه خود دارد و تلاش می کند تا سال 2020 به کشوری توسعه یافته تبدیل شود. این کشور شمال با چین، از شمال غرب با لائوس و از جنوب غرب با کامبوج همسایه است. در جنوب این کشور دریای جنوبی چین...
تهیه شیرینی کشمشی یا نان کشمشی یکی از ساده ترین شیرینی ها در خانه است که نتیجه ای مطلوب دارد و با استقبال خوبی رو به رو خواهد شد.